Legfrissebb

Sex Addicts Anonymous SAA’s Basic Text - (Green Book)

 

Sex Addicts Anonymous

    

Tartalom:

 

Az SAA közösség alapszövege, az Anonim szexfüggők az SAA szemszögéből magyarázza el a szexfüggőséget, és példákon keresztül mutatja be, hogyan romlik a szexfüggőség az idő múlásával. Leírja a szexfüggőség személyes tehetetlenségét és kezelhetetlenségét, valamint a személyes kapcsolatok, a megélhetés és a testi egészség károsodását, amelyet a függőségi viselkedés gyakran okoz.
Az Anonim Szexfüggők reményt közvetít a függők számára egy olyan felépülési programon keresztül, amely az eredetileg az alkoholisták számára javasolt, nagy múltú Tizenkét lépésen alapul. A könyv külön fejezetében a közösség egyes tagjainak számos személyes története mutatja be a felépülés kihívásait és reményét.

  

Content:

  

The basic text of the SAA fellowship, Sex Addicts Anonymous explains sex addiction from the SAA perspective and demonstrates, through examples, how sex addiction worsens over time. It describes the personal powerlessness and unmanageability of sex addiction, and the damage to personal relationships, livelihood, and physical health that is often caused by addictive behavior.

Sex Addicts Anonymous conveys a vision of hope for the addict through a recovery program based on the time-honored Twelve Steps that were initially proposed for alcoholics. A separate section of the book offers a variety of personal stories from individual members of the fellowship to illustrate the challenges and the hope of recovery.

  

Olvasás/Read:

  

EPUB:

 

Sex Addicts Anonymous

 

PDF:

 

 

 

 

 

csakamainap.info

Iratkozz fel a hírlevelünkre új tartalmakért és frissült információkért

Kategóriák

VideóTár

Könyvtár

Intézmények

Tetszett amit láttál?

Segítsd a munkánk egy megosztással!