Legfrissebb

 

Ha droghasználat miatt eljárás indult ellened, választhatod a megelőző felvilágosító szolgáltatást, közismert nevén az elterelést. Az elterelés révén az alkalmi (nem függő) szerhasználók, mentesülhetnek az esetleges büntetés alól, és szakemberek segítségével önismeretre tehetnek szert.

 

Mi történik?

Az elterelés csoportos vagy egyéni formában zajlik. A csoportfoglalkozáson munkatárs és önkéntes segítő vezetésével, egy‐egy témát járunk körül, szabad beszélgetés, önismereti gyakorlat formájában.

 

A csoportos foglalkozások időpontja:

  • Kedd 16:30‐18:00
  • Szerda 17:00‐18:30
  • Csütörtök 17:00‐18:30

Cím: 1122 Budapest. Csaba u. 3.

 

Hogyan jelentkezhetsz?

 

A csoporthoz való csatlakozást egyéni konzultáció előzi meg.

 

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 30 678 73 57 / +36 1 224 01 22

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Vagy eljöhetsz személyesen az iroda nyitvatartási idejében.

Elkérjük a papírjaidat, melyet a rendőrségről, ügyészségről, pártfogótól hozol, amin szerepel az ügyszám. Az elterelés elkezdéséhez szükséges egy pszichiátertől származó előzetes állapotfelmérés is (egy igazolás arról, hogy ez az elterelési forma való neked); szükség esetén segítünk abban, hol tudod ezt beszerezni. Ha minden papír rendelkezésedre áll, megállapodást kötünk, és elkezdheted a programot.

 

Az elterelés menete

Az elterelés hossza minimum 6 hónap, összesen 12 alkalom. Havonta kétszer, kéthetente jöhetsz. Két megjelenés között nem telhet el több mint 30 nap, mert akkor az elterelésed megszakad, és újból kell kezdened az egészet. Az első alkalom után, kézhez kapsz az elterelés elkezdéséről szóló hivatalos igazolást, 3 példányban, amit el kell juttatni az eljáró hatóságokhoz. A folyamat végén, 12 alkalom után, szintén adunk 3 igazolást a program befejezéséről, amit ha eljuttatsz a hatóságokhoz, lezárják az ellened folyó eljárást.

 

CsakaMaiNap!'s Avatar

CsakaMaiNap!

Az oldal célja hogy a különböző függőségekkel foglalkozó terápiás intézmények, szakemberek, oldalak, cikkek, csoportok, 12 lépéses programok, spirituális közösségek, és az egyéb platformokon megjelenő információk könnyen elérhetővé tétele azok számára akik segítséget keresnek. Az oldal elsődleges célja az üzenet továbbítása a még szenvedő társaink részére, számunkra ez a legfőbb elv és cél. Nem aggódunk a kiadók miatt, és nincs dolgunk a szerzői jogokkal. Ha neked ezek fontosak akkor vásárold meg az irodalmakat, könyveket, videókat. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpontban. --- The site's objective is to provide easy access to information about different addiction treatment facilities, professionals, websites, articles, groups, 12-step programs, spiritual communities, and other platforms for those seeking help. Our main focus is to convey the message to fellow addicts, making it our core principle and goal. We are not concerned about publishers or involved in copyright matters. If these aspects matter to you, consider purchasing literature, books, or videos. For any questions, feel free to reach out through the "Contact Us" section.

csakamainap.info

Iratkozz fel a hírlevelünkre új tartalmakért és frissült információkért

Kategóriák

VideóTár

Könyvtár

Intézmények

Tetszett amit láttál?

Segítsd a munkánk egy megosztással!