Legfrissebb

Az Egészségdokk Közhasznú Alapítvány egy szervezet mindenkinek, aki szeretne EGÉSZ(séges) lenni.

Szabad vagy a tiszta, értékközpontú, szermentes életre. Értékes vagy a hibáiddal együtt. Szeretetre méltó vagy, fontos vagy nekünk. Van valami, amiben tehetséges és ügyes vagy, akárhonnan is jössz. Akármilyen jegyeid vannak az iskolában, számunkra megbecsült ember vagy.

A világra jöttél, ezért jogod van az élet szépségeihez, a nevetéshez, az őszinteséghez, a szorongásaid feloldódásához. Helyed van köztünk és a világban. EGÉSZ(séges) vagy!

 

 

Történetünk

 

 

2006 és 2010 között a Gárdonyban végzett ifjúsági munkánk során fogalmazódott meg bennünk az igény az Egészségdokk létrehozására. A Gárdonyi Református Gyülekezet Ifjúsági Csoportjához időről időre több olyan ember csatlakozott, aki menedéket, elfogadást keresett a közösségünkben, mert valamilyen rossz életvezetési gyakorlatba fordult az élete.

Elsősorban nekik és értük jött létre az Alapítvány, hogy a kialakuló közösségben megtalálják önmagukat, választ kapjanak a problémáikra, ha már kipróbáltak valamilyen tudatmódosító szert vagy szerfogyasztókká váltak. És hogy megtapasztalhassák, hogy hogyan lehet szer nélkül is teljes életük.

Ugyanakkor mindenkit szívesen látunk, aki szeretne egy olyan közösség tagja lenni, amelynek alapja az egymás elfogadása, tisztelete, és amelyben önmagát és másokat ismerhet meg.

Személyes motivációnk Istentől kapott elhivatottságunkban rejlik erre a munkára, valamint Gönczi Gábor szakmai vezetőnk gyógyult szenvedélybeteg múltja.

Munkatársaink tevékenységüket keresztyén szemlélettel és értékrenddel folytatják, összehangolva a szakmai és etikai szempontokkal.

 

pdf Alapitvanyi celok es tevekenysegek (37 KB)

CsakaMaiNap!'s Avatar

CsakaMaiNap!

Az oldal célja hogy a különböző függőségekkel foglalkozó terápiás intézmények, szakemberek, oldalak, cikkek, csoportok, 12 lépéses programok, spirituális közösségek, és az egyéb platformokon megjelenő információk könnyen elérhetővé tétele azok számára akik segítséget keresnek. Az oldal elsődleges célja az üzenet továbbítása a még szenvedő társaink részére, számunkra ez a legfőbb elv és cél. Nem aggódunk a kiadók miatt, és nincs dolgunk a szerzői jogokkal. Ha neked ezek fontosak akkor vásárold meg az irodalmakat, könyveket, videókat. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpontban. --- The site's objective is to provide easy access to information about different addiction treatment facilities, professionals, websites, articles, groups, 12-step programs, spiritual communities, and other platforms for those seeking help. Our main focus is to convey the message to fellow addicts, making it our core principle and goal. We are not concerned about publishers or involved in copyright matters. If these aspects matter to you, consider purchasing literature, books, or videos. For any questions, feel free to reach out through the "Contact Us" section.

csakamainap.info

Iratkozz fel a hírlevelünkre új tartalmakért és frissült információkért

Kategóriák

VideóTár

Könyvtár

Intézmények

Tetszett amit láttál?

Segítsd a munkánk egy megosztással!