Legfrissebb

 

A Válaszút Irodában olyan szerhasználóknak, szenvedélybetegeknek, illetve hozzátartozóiknak nyújtunk segítséget, akik szeretnének pozitív irányban változtatni életükön, függetlenül attól, hogy életük mely szakaszában tartanak droghasználatukat tekintve.

Arra törekszünk, hogy hozzánk fordulóknak személyre szabott segítséget nyújtsunk, ezért meglehetősen széles a szolgáltatásaink köre.

A tőlünk segítséget kérők nagy számából és változatos körülményeiből az látszik, hogy ez a probléma sokkal szélesebb társadalmi réteget érint, mint azt sokan elsőre gondolnák.

Meggyőződésünk, hogy a kábítószer-függőség egy olyan életkrízishez vezethet, mely az ember egész egzisztenciáját érinti, s messze túlmutat magán a szerhasználaton. A drogprobléma nem egyetlen meghatározója a kábítószer-használó személyiségének, hanem jelzést ad arról, hogy a személyiség működése kóros, elégtelen.

Küldetésünknek tekintjük, hogy az irodánkba betérőknek új nézőpontot kínáljunk, a józan életforma útját, amely többet jelent a puszta szermentességnél. Igyekszünk olyan elfogadó légkört teremteni, amelyben lehetőség van álarcok nélkül létezni és a változás útjára lépni – megtalálni az utat Önmagukhoz.

 

Intézményvezető:

Selmeczi Lajos

Telefonszám: +36 30 639 53 62

 

CsakaMaiNap!'s Avatar

CsakaMaiNap!

Az oldal célja hogy a különböző függőségekkel foglalkozó terápiás intézmények, szakemberek, oldalak, cikkek, csoportok, 12 lépéses programok, spirituális közösségek, és az egyéb platformokon megjelenő információk könnyen elérhetővé tétele azok számára akik segítséget keresnek. Az oldal elsődleges célja az üzenet továbbítása a még szenvedő társaink részére, számunkra ez a legfőbb elv és cél. Nem aggódunk a kiadók miatt, és nincs dolgunk a szerzői jogokkal. Ha neked ezek fontosak akkor vásárold meg az irodalmakat, könyveket, videókat. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpontban. --- The site's objective is to provide easy access to information about different addiction treatment facilities, professionals, websites, articles, groups, 12-step programs, spiritual communities, and other platforms for those seeking help. Our main focus is to convey the message to fellow addicts, making it our core principle and goal. We are not concerned about publishers or involved in copyright matters. If these aspects matter to you, consider purchasing literature, books, or videos. For any questions, feel free to reach out through the "Contact Us" section.

csakamainap.info

Iratkozz fel a hírlevelünkre új tartalmakért és frissült információkért

Kategóriák

VideóTár

Könyvtár

Intézmények

Tetszett amit láttál?

Segítsd a munkánk egy megosztással!