Legfrissebb

FIZIKAI ELLÁTÁS

Elhelyezés 3, később 2 ágyas szobában – jogszabálynak megfelelő nagyságú élettér. Minden ágyhoz tartozik egy éjjeliszekrény és egy átlagos méretű ruhásszekrény.
Tiszta, rendezett, igényes környezet, ennek meglétéről természetesen a lakó felel.
Étkezés naponta négyszer – reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora
Változatos étlap
Tisztálkodási, mosás lehetősége
Mindenki használhatja a saját ruházatát, textíliáját, saját tisztálkodó- és mosószereit.
Ágyneműt, törölközőt, ágytakarót szükség esetén biztosítunk.
Amennyiben lakóink közül valakinek hiánya van ruházatban, tisztálkodó- és mosószerekben, és nincs jövedelme, illetve nincsenek támogatói, ezek pótlásában segítünk a jogszabályban előírt módon és mennyiségben.
Orvosi ellátás, orvos által előírt gyógyszerek biztosítása

 

LELKI ELLÁTÁS

Segítő beszélgetés – támogatás az elakadások, traumák feldolgozásához
Mentori segítség – egyéni kísérés, egyéni rehabilitációs terv készítése, értékelése szoros együttműködésben a lakóval.
Terápiás közösség ereje – a felépülni vágyó szenvedélybetegek csoportjánál hatékonyabb terápiás forma nem ismert a szenvedélybetegek kezelésében, ez a fő eszközünk a változás generálásában
Szakembergárdánk elérhetősége

 

SZOCIÁLIS ELLÁTÁS

Segítség az ügyintézésben Azzal a kitétellel segítünk, hogy a kliens helyett nem teszünk meg semmit, a klienssel együtt igen. A cél, hogy lakóink képessé váljanak saját segítőjükké válni, képviselni magukat, kiállni magukért, ügyintézésükben önállóan hatékonyan eljárni. Szívesen támogatjuk, képviseljük, ha beleadja a saját részét, azt, amit már képes megtenni. Örömmel gyakorlunk vele, hogy önállóvá váljon.
Kapcsolatrendszer helyreállásának segítése – Dolgozunk a lakót körülvevő kapcsolatrendszerrel, azokkal az emberekkel, akik hajlandóak őt támogatni a józanságban. Készséggel állunk rendelkezésre családi, hozzátartozói konzultációkkal, előre egyeztetett időpontokban.   

 

SPIRITUÁLIS ELLÁTÁS

Reggeli ihletadó üzenetek, déli áhítatok, bibliaórák, istentiszteletek
Kérésre szívesen imádkozunk lakóinkkal

CsakaMaiNap!'s Avatar

CsakaMaiNap!

Az oldal célja hogy a különböző függőségekkel foglalkozó terápiás intézmények, szakemberek, oldalak, cikkek, csoportok, 12 lépéses programok, spirituális közösségek, és az egyéb platformokon megjelenő információk könnyen elérhetővé tétele azok számára akik segítséget keresnek. Az oldal elsődleges célja az üzenet továbbítása a még szenvedő társaink részére, számunkra ez a legfőbb elv és cél. Nem aggódunk a kiadók miatt, és nincs dolgunk a szerzői jogokkal. Ha neked ezek fontosak akkor vásárold meg az irodalmakat, könyveket, videókat. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpontban. --- The site's objective is to provide easy access to information about different addiction treatment facilities, professionals, websites, articles, groups, 12-step programs, spiritual communities, and other platforms for those seeking help. Our main focus is to convey the message to fellow addicts, making it our core principle and goal. We are not concerned about publishers or involved in copyright matters. If these aspects matter to you, consider purchasing literature, books, or videos. For any questions, feel free to reach out through the "Contact Us" section.

csakamainap.info

Iratkozz fel a hírlevelünkre új tartalmakért és frissült információkért

Kategóriák

VideóTár

Könyvtár

Intézmények

Tetszett amit láttál?

Segítsd a munkánk egy megosztással!