Legfrissebb

 

A szerhasználók hozzátartozói legalább annyiszor kerülnek válaszút elé, ahányszor szenvedélybeteg családtagjaik.

A függőség hatékony kezelésében nagy szerepe van a hozzátartozók bevonásának a felépülés folyamatába, emellett fontos, hogy maguk a hozzátartozók is segítséget kapjanak, aktuális élethelyzetük megoldásában.

Meggyőződésünk, hogy ennek legjobb formája, ha egymást erősítve és támogatva, a saját tapasztalataikat is megoszthatják egymással, miközben a szakember is tájékoztatást ad, tisztáz egyes kérdéseket.

A sorstársi közösség, az egymás tapasztalataiból, sikeres megküzdési módjainak a megosztásából merített erő, motiváció segíti a hozzátartozókat  lelki állapotuk javulásában. A családtagok közötti kapcsolódás helyreállítását is segíti a lelki munka, amit vállal a személy.

 

Elfogadó, sorstársi légkörre lelhet, ha felkeres bennünket!

 

Időpont: Szerdánként 17:30-tól 19:00-ig.
Jelentkezés: A +36 1 224 01 22-os telefonszámon, Juhász Balogh Annánál. A csoporthoz való csatlakozást egyéni konzultáció előzi meg.

 

CsakaMaiNap!'s Avatar

CsakaMaiNap!

Az oldal célja hogy a különböző függőségekkel foglalkozó terápiás intézmények, szakemberek, oldalak, cikkek, csoportok, 12 lépéses programok, spirituális közösségek, és az egyéb platformokon megjelenő információk könnyen elérhetővé tétele azok számára akik segítséget keresnek. Az oldal elsődleges célja az üzenet továbbítása a még szenvedő társaink részére, számunkra ez a legfőbb elv és cél. Nem aggódunk a kiadók miatt, és nincs dolgunk a szerzői jogokkal. Ha neked ezek fontosak akkor vásárold meg az irodalmakat, könyveket, videókat. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpontban. --- The site's objective is to provide easy access to information about different addiction treatment facilities, professionals, websites, articles, groups, 12-step programs, spiritual communities, and other platforms for those seeking help. Our main focus is to convey the message to fellow addicts, making it our core principle and goal. We are not concerned about publishers or involved in copyright matters. If these aspects matter to you, consider purchasing literature, books, or videos. For any questions, feel free to reach out through the "Contact Us" section.

csakamainap.info

Iratkozz fel a hírlevelünkre új tartalmakért és frissült információkért

Kategóriák

VideóTár

Könyvtár

Intézmények

Tetszett amit láttál?

Segítsd a munkánk egy megosztással!