Legfrissebb

 

A Függőhíd Csoport hétfő esti alkalmain, 18:30-21:00 között közösen keresünk utakat a szenvedélybetegség felszámolása utáni időszakra.

 

Ki vehet részt a csoportokon?

A csoport nyitott bárki számára, aki nem használ drogokat, nem áll valamilyen szer hatása alatt, és nem azt várja, hogy valamilyen elsődleges kezelést igénylő problémájával foglalkozzunk.

 

Kérésünk hozzád, ha a csoporthoz akarsz tartozni:

  • Legyél absztinens minden hangulatmódosító szerrel szemben,
  • Ha bentlakásos programban veszel részt, legyél közel annak végéhez,
  • Önként akarj a csoportba jönni, magadért.

 

A fenti “követelmények” azért alapvetőek, mert azt jelzik, hogy kész vagy az utógondozásra. Ne feledd, hogy ez a csoport azoknak, a felépülőben lévő szenvedélybetegeknek szól, akik már komoly eredményeket tudnak felmutatni és képesek arra, hogy elkötelezzék magukat életmódjuk hosszú távú megváltoztatása mellett.

A drogmentesség nem az egyetlen, de a legfontosabb alapszabály, mert az absztinencia a valódi változás gerince és sarokköve.

Ha már nagyon sok lépést megtettél, ha számtalan jó döntést meghoztál, ha kitűzött céljaid egy részét elérted, akkor pontosan tudod, hogy mekkora kincs a tisztaságod!

Legyél büszke tisztaságodra, de ne bízd el magad! Valószínű, hogy Te is találkozol, a mindennapokban azokkal a kérdésekkel, melyet szinte kivétel nélkül minden hozzád hasonló helyzetben lévő barátunk átél és feltesz magának.

Az életed, az élethelyzeted lehet, hogy nem hasonlít senki máséhoz, de a kérdéseid és sorstársaid kérdéseinek döntő többsége nagy hasonlóságot, mutat.  Talán érezted már Te magad is, hogy ezekre a kérdésekre adott válaszaid nagy mértékben befolyásolják, hogy léted, sőt adott helyzetben dönthetnek tisztaságod felett, tehát ha tiszta akarsz maradni, muszáj valós kérdéseidre, valódi válaszokat találni!

Ezen az úton, abban szeretnénk Neked is segíteni, hogy feltehesd kérdéseid és megtaláld a számodra megoldás értékű válaszokat!

Szeretettel és nyitottan vár a Függőhíd Csoport, és a “szakmai” kérdéseken túl egy remek önsegítő társasághoz is tartozhatsz!

DE! A csoporthoz tartozás alapfeltétele az absztinencia! Kérünk, hogy csak akkor gyere el a csoportba, ha tisztaságod megtartásán, testi, lelki és szellemi fejlődéseden akarsz dolgozni! Ha a tisztaság elérése a célod, nyugodtan keress minket telefonon, vagy írj e-mailt és segítünk megtalálni a számodra megoldás értékű segítséget.

Nerada Mátyás
Addiktológiai tanácsadó
Honlap: addiktologiaikonzultacio.hu

 

CsakaMaiNap!'s Avatar

CsakaMaiNap!

Az oldal célja hogy a különböző függőségekkel foglalkozó terápiás intézmények, szakemberek, oldalak, cikkek, csoportok, 12 lépéses programok, spirituális közösségek, és az egyéb platformokon megjelenő információk könnyen elérhetővé tétele azok számára akik segítséget keresnek. Az oldal elsődleges célja az üzenet továbbítása a még szenvedő társaink részére, számunkra ez a legfőbb elv és cél. Nem aggódunk a kiadók miatt, és nincs dolgunk a szerzői jogokkal. Ha neked ezek fontosak akkor vásárold meg az irodalmakat, könyveket, videókat. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpontban. --- The site's objective is to provide easy access to information about different addiction treatment facilities, professionals, websites, articles, groups, 12-step programs, spiritual communities, and other platforms for those seeking help. Our main focus is to convey the message to fellow addicts, making it our core principle and goal. We are not concerned about publishers or involved in copyright matters. If these aspects matter to you, consider purchasing literature, books, or videos. For any questions, feel free to reach out through the "Contact Us" section.

csakamainap.info

Iratkozz fel a hírlevelünkre új tartalmakért és frissült információkért

Kategóriák

VideóTár

Könyvtár

Intézmények

Tetszett amit láttál?

Segítsd a munkánk egy megosztással!