Legfrissebb

 

 

Ráckeresztúri Drogrehabilitációs Otthon

A ráckeresztúri Drogterápiás Otthon magát drogmentes közösségként értelmezve szakmai- és emberi segítséget nyújt az oda jelentkezőknek abból a célból, hogy a lakók saját életdöntésük alapján a munkatársi kör és a terápiás közösség támogatásával megszabadulhassanak a kábítószer szenvedélybetegségéből. Célunk nemcsak drogmentes, de önhordozó, teljes értékű, szermentes életvezetés kialakítása.

Az intézményben 35 fő 16-35 év közötti férfi gyógyul. A szakmai személyzet között van pszichiáter, orvos, lelkész és szociális munkás. A terápia három fázisból áll. Minden fázisban különböző kompetenciákat szereznek meg a gondozottak. A terápia végeztével utógondozó foglalkozáson vehetnek részt. Az utógondozás célja, hogy korábban szenvedélybeteg barátaink, akik az absztinenciát elérték, a társadalomba való visszailleszkedéshez a számukra megoldás értékű segítséghez hozzájuthassanak, hogy a szermentes élet egy választható alternatíva lehessen.

További információ: www.drogterapia.hu

 

MRE Újváros Drogambulancia

Az intézmény a kábítószer-, alkohol-, vagy viselkedéses függőségekkel küszködőknek nyújt feltétlen tiszteleten és elfogadáson alapuló segítséget, a szermentes élet alternatíváját, illetve a szerfüggőség ártalmait csökkentő lehetőségeket.

További információ: www.ujdrogambulancia.hu

 

Tisztás Közösségi Hely

Tisztás a vadonban, vándorút, zarándoklat közben, hegynek fel és hegyről lefelé, ahova ösvény vezet, ami csak úgy van és jó hogy van, amire rábukkanni lehet, ami pihenő neked, tisztás, amiről érzed, neked teremtetett, amit keresel, de ami nem a tiéd, de még is a tiéd és mindenkié, tisztás, ami körülvesz, de nem bezár, ahol jó a levegő és lassan megtisztulsz te is, tisztás amit szeretnél te is magadban, ahol találkozhatsz, ahol tisztássá válhatsz te is a többieknek, ahol előveheted amit hoztál magaddal, ahonnan van tovább és ahová visszavágysz ….

További információ: www.tisztashely.hu

 

Fiatalkorúak Drogterápiás Otthona

A Fiatalkorúak Drogterápiás Otthona egy új és korszerű, valóban európai színvonalú épületegyüttesből áll, mely egy hatalmas földterületen helyezkedik el. A főépület, a tornaterem, a kápolna és a foglalkoztató mind azt a célt szolgálja, hogy a legmodernebb eszközökkel, szép és igényes környezetben tudjunk segíteni a hozzánk jelentkező fiataloknak és családjaiknak.

További információ: www.tinirehab.hu

 

Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Támogató Alapítvány
(Zsibriki Rehabilitációs Intézet)

1990-ben létrejött civil szervezet, melyet református lelkészek és presbiterek alapítottak egyházi támogatással, meglátva a szenvedélybetegek társadalmi kirekesztettségét és érzékelve az ellátórendszer hiányosságait. A kezdetben a zsibriki Rehabilitációs Intézetben folytatott bentlakásos kezelési formát az Alapítvány kibővítette a megkereső tevékenységet is vállaló Közösségi Ellátással, illetve a rehabilitációból kikerültek számára kialakított, védett szállás keretrendszerében működő Átmeneti Intézménnyel. Mindhárom ellátási terület fenntartói feladatait az Alapítvány látja el, amely 2000-től kiemelt közhasznú civil szervezetnek minősül.

További információ: www.zsibrik.hu

 

Drogproblémák.hu

Hasznos információk és dokumentumok drogproblémákkal küszködőknek, családtagjaiknak és szakembereknek.

További információ: www.drogproblemak.hu

 

Hajnalcsillag Szenvedélybetegek Rehabilitációs Otthona Dunaharaszti

Rehabilitációs otthon csak nők részére.

További információ: alkoholdrogrehab.hu

 

 

CsakaMaiNap!'s Avatar

CsakaMaiNap!

Az oldal célja hogy a különböző függőségekkel foglalkozó terápiás intézmények, szakemberek, oldalak, cikkek, csoportok, 12 lépéses programok, spirituális közösségek, és az egyéb platformokon megjelenő információk könnyen elérhetővé tétele azok számára akik segítséget keresnek. Az oldal elsődleges célja az üzenet továbbítása a még szenvedő társaink részére, számunkra ez a legfőbb elv és cél. Nem aggódunk a kiadók miatt, és nincs dolgunk a szerzői jogokkal. Ha neked ezek fontosak akkor vásárold meg az irodalmakat, könyveket, videókat. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpontban. --- The site's objective is to provide easy access to information about different addiction treatment facilities, professionals, websites, articles, groups, 12-step programs, spiritual communities, and other platforms for those seeking help. Our main focus is to convey the message to fellow addicts, making it our core principle and goal. We are not concerned about publishers or involved in copyright matters. If these aspects matter to you, consider purchasing literature, books, or videos. For any questions, feel free to reach out through the "Contact Us" section.

csakamainap.info

Iratkozz fel a hírlevelünkre új tartalmakért és frissült információkért

Kategóriák

VideóTár

Könyvtár

Intézmények

Tetszett amit láttál?

Segítsd a munkánk egy megosztással!