Legfrissebb

  

The courage to be me: A story of courage self-compassion and hope after sexual abuse

  

Tartalom:

 

Hogyan építheted újjá az életedet a szexuális visszaélés után? Csatlakozz nők egy csoportjához, akik megosztják bátorságuk, együttérzésük és reményük történetét. Tudja meg, hogyan segített nekik az egymással való találkozás és a felépülésről való tanulás abban, hogy megtalálják a bátorságot, hogy önmaguk legyenek. A Bátorság, hogy én legyek a tudományt, a történetmesélést és az illusztrációt ötvözi, hogy reményt sugározzon azoknak a millióknak, akik a nemi erőszak vagy a szexuális visszaélés hatásaival élnek. Írta Dr. Nina Burrowes pszichológus és kutató.

 

Content:

 

How do you rebuild your life after sexual abuse? Join a group of women as they share their stories of courage, self-compassion and hope. Find out how meeting each other and learning about recovery helped them find the courage to be themselves. The courage to be me combines science, storytelling and illustration to send a message of hope to the millions of people who are living with the impact of rape or sexual abuse. Written by psychologist and researcher Dr Nina Burrowes

 

 

Olvasás:

   

PDF verzió:

 

 

 

 

CsakaMaiNap!'s Avatar

CsakaMaiNap!

Az oldal célja hogy a különböző függőségekkel foglalkozó terápiás intézmények, szakemberek, oldalak, cikkek, csoportok, 12 lépéses programok, spirituális közösségek, és az egyéb platformokon megjelenő információk könnyen elérhetővé tétele azok számára akik segítséget keresnek. Az oldal elsődleges célja az üzenet továbbítása a még szenvedő társaink részére, számunkra ez a legfőbb elv és cél. Nem aggódunk a kiadók miatt, és nincs dolgunk a szerzői jogokkal. Ha neked ezek fontosak akkor vásárold meg az irodalmakat, könyveket, videókat. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpontban. --- The site's objective is to provide easy access to information about different addiction treatment facilities, professionals, websites, articles, groups, 12-step programs, spiritual communities, and other platforms for those seeking help. Our main focus is to convey the message to fellow addicts, making it our core principle and goal. We are not concerned about publishers or involved in copyright matters. If these aspects matter to you, consider purchasing literature, books, or videos. For any questions, feel free to reach out through the "Contact Us" section.

csakamainap.info

Iratkozz fel a hírlevelünkre új tartalmakért és frissült információkért

Kategóriák

VideóTár

Könyvtár

Intézmények

Tetszett amit láttál?

Segítsd a munkánk egy megosztással!