Legfrissebb

 

Dizájneren:

 

Geri súlyos kábítószerfüggő, dizájner drogokat használ intravénásan.

Két flash között aktív társadalmi életet él Budapest utcáin, egy olyan szubkultúrában, amelybe a "normális" emberek nem láthatnak bele.

Egy fűtetlen foglaltházban télen annyira megbetegedett, hogy kómába esett, amputálni kellett a tüdeje egy részét.

Amint felgyógyult, újra drogozni kezdett pedig tudja, ha így folytatja, nemsokára meghal.

A film ebben az időszakban kezdte követni Geri életét, a drogokkal, leszokással való küzdelmét. Vajon sikerül életben maradnia?

 

 

Alkotók rendező: Horváth Balázs

Operatőr: Horváth Balázs Botos Tamás

Zene: Kristóf Márton Porteleki Áron Szabó Bálint

Producer: Pusztay András vágó: Pap Levente

 

CsakaMaiNap!'s Avatar

CsakaMaiNap!

Az oldal célja hogy a különböző függőségekkel foglalkozó terápiás intézmények, szakemberek, oldalak, cikkek, csoportok, 12 lépéses programok, spirituális közösségek, és az egyéb platformokon megjelenő információk könnyen elérhetővé tétele azok számára akik segítséget keresnek. Az oldal elsődleges célja az üzenet továbbítása a még szenvedő társaink részére, számunkra ez a legfőbb elv és cél. Nem aggódunk a kiadók miatt, és nincs dolgunk a szerzői jogokkal. Ha neked ezek fontosak akkor vásárold meg az irodalmakat, könyveket, videókat. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpontban. --- The site's objective is to provide easy access to information about different addiction treatment facilities, professionals, websites, articles, groups, 12-step programs, spiritual communities, and other platforms for those seeking help. Our main focus is to convey the message to fellow addicts, making it our core principle and goal. We are not concerned about publishers or involved in copyright matters. If these aspects matter to you, consider purchasing literature, books, or videos. For any questions, feel free to reach out through the "Contact Us" section.

csakamainap.info

Iratkozz fel a hírlevelünkre új tartalmakért és frissült információkért

Kategóriák

VideóTár

Könyvtár

Intézmények

Tetszett amit láttál?

Segítsd a munkánk egy megosztással!