Legfrissebb

Újdonságok & Hírek

  • Az utóbbi napok hálózati hibái kijavításra kerültek probléma esetén itt jelezz nekünk: kapcsolat
  • Hamarosan feltöltjük az oldalon lévő könyveket az alkalmazásba!
Alapvető Irodalmak A.A. eng

       Tartalom:   Mint sok alkoholista és függő, John R. is kapott egy Nagy Könyvet, amikor tizenhét évesen elkezdte a felépülést. Eleinte vonakodott átbogarászni a régimódi nyelvezetet és az olyan emberekről szóló történeteket, akikről nem gondolta, hogy azonosulni tudna velük. De idővel rájött, hogy a legjobb módja annak, hogy józanodjunk - és józanok is maradjunk -, ha azoktól tanulunk, akik előttünk jártak. Így hát elolvasta az Anonim Alkoholistákat, és megtette az első lépést az élete megváltoztatása felé. Ma, több mint húsz év józansággal, John serdülőkorúak kémiai függőségi...

Alapvető Irodalmak A.A. eng

       Tartalom:   Útba igazít minket, miközben megtanuljuk, hogyan tágítsuk ki...

Alapvető Irodalmak N.A. hun

    Ez a kiadvány a Narcotics Anonymous Just for Today, Daily Meditations for Recovering...

Alapvető Irodalmak N.A. eng

       Tartalom:    Az NA It Works How and Why az Anonim Narkósok által használt felépülési...

Alapvető Irodalmak A.A. eng

       Tartalom:   Útba igazít minket, miközben megtanuljuk, hogyan tágítsuk ki...

Alapvető Irodalmak A.A. eng

    Tartalom:   Az alkoholizmusból felépült sok ezer férfi és nő története MÁSODIK,...

Alapvető Irodalmak A.A. eng

     Tartalom:    A Tizenkét lépés és tizenkét hagyomány az Anonim Alkoholisták 24...

Alapvető Irodalmak A.A. eng

       Tartalom:   Mint sok alkoholista és függő, John R. is kapott egy Nagy Könyvet,...

Alapvető Irodalmak A.A. eng

       Tartalom:   Az Anonim Alkoholisták társalapítója, Bill W. az AA Grapevine...

.

 

Stop Sex Addiction - Milton S Magness

    

Tartalom:

 

A kényszeres szexuális viselkedéssel gyakran nehéz szembenézni. A szexfüggőség számtalan negatív következménnyel jár, és sok embernek árt. Kapcsolatok, házasságok, családok és karrierek mennek tönkre. Bárki, akit a szexfüggőség sújt, valamint az őt szerető emberek segítséget találhatnak ebben a könyvben.

Milton Magness, D. Min., MA, LPC, CSAT, a Hope & Freedom Counseling Services alapítója és igazgatója Houstonban, Texasban. Engedéllyel rendelkező hivatásos tanácsadó és minősített szexfüggőség-terapeuta.

 

  

Content:

  

Compulsive sexual behavior is often difficult to face. Sex addiction results in countless negative consequences and hurts many people. Relationships, marriages, families, and careers are destroyed. Anyone afflicted with sex addiction, as well as the people who love them, can find help within this book.

Milton Magness, D. Min., MA, LPC, CSAT, is the founder and director of Hope & Freedom Counseling Services in Houston, Texas. He is a licensed professional counselor and a certified sex addiction therapist.

  

Olvasás/Read:

  

EPUB:

 

Stop Sex Addiction - Milton S Magness

 

PDF:

 

 

 

 

 

CsakaMaiNap!'s Avatar

CsakaMaiNap!

Az oldal célja hogy a különböző függőségekkel foglalkozó terápiás intézmények, szakemberek, oldalak, cikkek, csoportok, 12 lépéses programok, spirituális közösségek, és az egyéb platformokon megjelenő információk könnyen elérhetővé tétele azok számára akik segítséget keresnek. Az oldal elsődleges célja az üzenet továbbítása a még szenvedő társaink részére, számunkra ez a legfőbb elv és cél. Nem aggódunk a kiadók miatt, és nincs dolgunk a szerzői jogokkal. Ha neked ezek fontosak akkor vásárold meg az irodalmakat, könyveket, videókat. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpontban. --- The site's objective is to provide easy access to information about different addiction treatment facilities, professionals, websites, articles, groups, 12-step programs, spiritual communities, and other platforms for those seeking help. Our main focus is to convey the message to fellow addicts, making it our core principle and goal. We are not concerned about publishers or involved in copyright matters. If these aspects matter to you, consider purchasing literature, books, or videos. For any questions, feel free to reach out through the "Contact Us" section.

csakamainap.info

Iratkozz fel a hírlevelünkre új tartalmakért és frissült információkért

Kategóriák

VideóTár

Könyvtár

Intézmények

Tetszett amit láttál?

Segítsd a munkánk egy megosztással!