Legfrissebb

Újdonságok & Hírek

Alapvető Irodalmak A.A. eng

       Tartalom:   Az A.A. tagok által az A.A. tagoknak írt elmélkedések könyve Az A.A.-sok az A.A. irodalomból vett kedvenc idézetekről elmélkednek. Egy olvasmány az év minden napjára    Content:    A Book of Reflections by A.A. members for A.A. members A.A.s reflect on favorite quotations from A.A. literature. A reading for each day of the year    Olvasás:    Új EPUB verzió:     Régi PDF verzió: {loadmoduleid 228}          

Irodalmak & Videó Tartalmak

Alapvető Irodalmak A.A. hun

Józan Élet     „Maradj józan!” - tanácsolták nekünk, és mi sértve éreztük magunkat, amikor...

Alapvető Irodalmak A.A. hun

    12 Lépés:   1. Közös boldogulásunk álljon az első helyen, személyes felépülésünk az...

Alapvető Irodalmak A.A. eng

      Tartalom:   Útmutató a visszaesés megelőzéséhez Terence T. Gorski (Szerző), Merlene...

Alapvető Irodalmak A.A. eng

      Tartalom:   A nagy sikerű könyv második kiadása azt a nézetet képviseli, hogy a család...

Alapvető Irodalmak A.A. eng

       Tartalom:   Az A.A. tagok által az A.A. tagoknak írt elmélkedések könyve Az...

Alapvető Irodalmak A.A. eng

      Tartalom:   A józannak maradni munkafüzet: komoly megoldás a visszaesés...

Alapvető Irodalmak A.A. eng

        Tartalom:   Az A.A. közös tapasztalatait használja fel 34 olyan kérdés...

Alapvető Irodalmak A.A. eng

       Tartalom:   Mint sok alkoholista és függő, John R. is kapott egy Nagy Könyvet,...

.

Dual Disorder Heroin Addicts: Clinical and Therapeutical Aspects

 

Dual Disorder Heroin Addicts: Clinical and Therapeutical Aspects

    

Tartalom:

 

Ez a könyv átfogó áttekintést nyújt a kettős zavarokról klinikai és terápiás szempontból, különösen a heroinhasználati zavarban szenvedő betegek számára.

A kötetet a kettős rendellenességben szenvedő betegek kezelésének vezérelveinek szentelt első rész nyitja, amelyben a terminológia, a kezelési modellek, az opioidgyógyszerek használata a heroinfüggőségben és a jövőbeli kilátások kerülnek áttekintésre.

A második rész a hangulatzavaroknak van szentelve. Az ezeket a betegeket érintő szorongásos zavarokat a harmadik rész tárgyalja, míg a könyv negyedik része a heroinhasználati zavarral küzdő krónikus pszichotikus betegekre összpontosít. A befejező rész az erőszakos heroinfüggő betegeket vizsgálja alkoholhasználati zavarral és polidroghasználattal.

A könyv értékes segédeszköz lesz azon pszichiáterek számára, akik szeretnék bővíteni ismereteiket a függőségekről, és kulcsfontosságú forrás más klinikusok számára, akik gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek a függőségi jelenségekről, de nem ismerik azok neurobiológiai vagy pszichopatológiai leírását.

  

Content:

  

This book provides a comprehensive overview of dual disorders from a clinical and therapeutic point of view, especially for patients with heroin use disorder.

The volume opens with a first part dedicated to the guiding principles for treating dual disorder patients in which terminology, treatment models, use of opioid medications in heroin addiction and future perspectives are reviewed.

A second part is devoted to mood disorders. Anxiety disorders that might affect these patients are discussed in the third part, whereas the fourth part of the book focuses on chronic psychotic patients with heroin use disorder. The conclusive part explores violent heroin-dependent patients with alcohol use disorder and polydrug use.

 

The book will be a valuable tool for psychiatrists who wish to broaden their knowledge about addictions and a key resource for other clinicians who have practical knowledge of the addictive phenomena but are not familiar with their description in neurobiological or psychopathological terms.

  

Olvasás/Read:

  

EPUB:

 

Dual Disorder Heroin Addicts: Clinical and Therapeutical Aspects

 

PDF:

 

 

 

 

 

csakamainap.info

Iratkozz fel a hírlevelünkre új tartalmakért és frissült információkért

Kategóriák

VideóTár

Könyvtár

Intézmények

Tetszett amit láttál?

Segítsd a munkánk egy megosztással!